Travian Answers

Ας αρχίσουμε με την ερώτησή σας

Ψάξτε απαντώντας ερωτήσεις

Για να βρείτε μια απάντηση, επιλέξτε μια κύρια κατηγορία και μετά μια υποκατηγορία μέχρι να εμφανιστεί η απάντηση πιο κάτω, Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε μια απάντηση μόνος/η σας, θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τέλος. .

Έχω μια ερώτηση σχετικά...

Ας δούμε τις λεπτομέρειες:

Ψάξτε μέσω sitemap

Προτιμάτε να ψάχνετε μέσω ενός κανονικού sitemap όπως γνωρίζετε από τα αγαπημένα σας websites; Κανένα πρόβλημα. Απλά χρησιμοποιήστε την Answers sitemap-πλοήγηση για να βρείτε την απάντηση.

Λίστα διαθέσιμων μεταλλίων

Τι είναι τα μετάλλια;

Με την έναρξη του Τ3.1 το Travian παρουσίασε τα μετάλλια παικτών και συμμαχιών στους server. Αυτά δίνονται κάθε εβδομάδα στους παίκτες που καταφέρνουν να εμφανιστούν και μένουν στο Top10 από την Δευτέρα μέχρι την Κυριακή.

Το Top10s ανανεόνεται κάθε εβδομάδα την Δευτέρα στις 0:00 π.μ GMT.

Πως λαμβάνω ένα;

Αυτήν την στιγμή υπάρχουν 4 διαφορετικές κατηγορίες μεταλλίων και μερικά ειδικά μετάλλια:
* Μετάλλια για παίκτες με την μεγαλύτερη πρόοδο
* Μετάλλια για τους καλύτερους επιθετικούς παίκτες
* Μετάλλια για τους καλύτερους αμυντικούς παίκτες
* Μετάλλια για τους καλύτερους επιδρομείς
* Μετάλλια μπόνους
* Μετάλλια περιορισμένης έκδοσης
* Μετάλλια συμμαχιών

Για να κερδίσετε ένα μετάλλιο, πρέπει να είστε ο καλύτερος σε έναν τομέα την συγκεκριμένη εβδομάδα.

Μεγαλύτερη πρόοδο

Αυτά τα μετάλλια δίνονται σε παίκτες [πυ είχαν την μεγαλύτερη πρόοδο στην κατάταξη του πληθυσμού. Στους περισσότερους παίκτες, αυτά δίνονται στους παίκτες που μόλις έκαναν εγγραφή, οι οποίοι μπορούν να ανέβουν από το 10000 στο 3000 μέσα σε λίγες μέρες, δίνοντάς τους μια προτεραιότητα 7000 θέσεων προόδου.
Ωστόσο όταν κλείσουν οι νέες εγγραφές (κατά την διάρκεια και μετά την ένταξη των πολύτιμων αντικειμένων) τα μετάλλια μπορούν να διεκδικηθούν από υπάρχοντες παίκτες που αυξάνουν την πρόοδό τους κατακτώντας χωριά και κερδίζοντας μικρότερο πληθυσμό.

highest climbers.png

Καλύτεροι επιθετικοί

Αυτά τα μετάλλια δίνονται στους παίκτες που έχουν σκοτώσει τα περισσότερα στρατεύματα: υπολογίζεται με την κατανάλωση σιταριού, όχι σύνολο μονάδων. Οπότε ένας παίκτης που σκότωσε 200 Δρυίδες, θα έχει σύνολο 400 επιθετικές μονάδες καθώς οι 200 Δρυίδες καταναλώνουν 400 σιτάρι. Οι επιθετικές μονάδες μπορούν να αποκτηθούν από επιδρομές, επιθέσεις, απόπειρες κατάκτησης, κατακτήσεις οάσεων και ακόμα από επιθέσεις στον εαυτό σας. Ο ήρωάς σας δεν χρειάζεται να είναι παρόν για να προσμετρηθούν οι μονάδες επίθεσης. Αν κοιτάξετε πιο κάτω, υπάρχει η πιθανότητα κάποιο μετάλλιο να παρουσιαστεί σε μια μελλοντική έκδοση του Travian και θα προτρέψει τους παίκτες να χρησιμοποιήσουν τα βοηθητικά στρατεύματα και να πάρουν μετάλλιο γι αυτό.

best attackers.png

Καλύτεροι αμυντικοί

Αυτά τα μετάλλια απονέμονται σε παίκτες που έχουν σκοτώσει τα περισσότερα εχθρικά στρατεύματα ενώ αμύνονταν. Προσμετρώνται οι μονάδες που έχουν σκοτώσει τα αμυνόμενα στρατεύματα σε δικά σας χωιριά ή οάσεις και όχι σαν ενίσχυση σε άλλα χωριά.
Οι πόντοι άμυνας προσμετρώνται όπως και για τα μετάλλια του επιθετικού, με κατανάλωση σιταριού αντί για τον αριθμό των μονάδων. Ο ήρωάς σας δεν χρειάζεται να είναι παρόν για να προσμετρηθούν οι μονάδες άμυνας. Στρατεύματα που σκοτώνονται λόγο του τείχους ή του μεγάρου/παλατιού προσμετρώνται επίσης.  Όμως στρατεύματα που πιάνονται σε παγίδες είναι φυλακισμένοι, όχι νεκροί, και δεν θα έχουν καμία επιρροή στους πόντους άμυνας.

best defenders.png

Καλύτεροι επιδρομείς

Αυτά τα μετάλλια δίνονται στους παίκτες βασισμένα στο αθροιστικό σύνολο των υλών που μπορεί να κλαπεί σε 7 μέρες. Αν ο παίκτης κάνει επιδρομή στον εαυτό του και χάσει ύλες ή σε άλλο παίκτη, αυτές αφαιρούνται από το αθροιστικό σύνολο των κερδισμένων υλών.
Οι παίκτες που βλέπουν το Top10 μπορούν να δουν αρνητικά νούμερα διπλά στο όνομά τους αν δεν κατάφεραν να κερδίσουν τις ύλες που τους έκλεψαν. Αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στα μετάλλια των συμμαχιών για τους καλύτερους επιδρομείς: επίσης υπολογίζετε το αθροιστικό σύνολο μεταξύ των μελών της συμμαχίας, οπότε αν ένα μέλος δέχεται συνέχεια επιδρομές αφαιρείται από το σύνολο της συμμαχίας.

best raiders.png

Μετάλλια μπόνους

Αυτά τα μετάλλια δίνονται για συνδιασμό μπόνους, όταν ένας παίκτης καταφέρει να στους καλύτερους επιθετικούς και αμυντικούς την ίδια εβδομάδα. Δεν δίνονται σε παίκτες που έχει ένα μετάλλιο αμυντικού και επιθετικού από προηγούμενη εβδομάδα.

bonus.png

Μετάλλια περιορισμένης έκδοσης

Αυτά τα μετάλλια δόθηκαν σε παίκτες που ήρθαν στο Travian Meeting στο Hammelburg, Γερμανία το 2009. Η συγκέντρωση οργανώθηκε από τα κεντρικά και δημοσιεύθηκε στα .COM και .DE φόρουμ σαν ανοιχτή πρόσκληση. Υπάρχει ένα φωτογραφικό άλμπουμ από αυτήν την συνάντηση που μπορεί να βρεθεί εδώ:  [link].
Τα μετάλλια δεν μπορούν να κερδηθούν ή να δοθούν σε οποιονδήποτε δεν παραβρέθηκε στο γεγονός.

limited edition medals.png

Μετάλλια για συμμαχίες

Εδώ είναι οι εικόνες που χρησιμοποιούνται για μετάλλια συμμαχιών, ακριβώς τα ίδια με των παικτών αλλά προστίθενται οι κλαδοι ελαίας. Οι κλάδοι ελαίας συμβολίζουν μια νίκη και χρησιμοποιούνται κυρίως στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μόνο οι θέσεις 1 - 10 είναι διαθέσιμες για συμμαχίες. Δεν είναι δυνατό μια συμμαχία να κερδίσει μετάλλιο γιατί ήταν στο Top10 πολλές φορές ή ήταν στην ίδια εβδομάδα στους καλύτερους αμυντικούς και επιθετικούς ταυτόχρονα.

alliance.png

Πως θα βάλετε μετάλλια στο προφίλ σας;

Αν καταφέρετε να κερδίσετε ένα μετάλλιο δεν θα ενημερωθείτε από το Travian μέσα στο παιχνίδι. Για να μπορέσετε να δείτε αν έχετε κερδίσει κάποιο μετάλλιο πηγαίνετε στο "Προφίλ" και μετά στο tab "Προφίλ". Στο κάτω μέρος της σελίδας θα δείτε ένα κουτί με την λίστα και το όνομα του μεταλλίου, την θέση στην οποία ήρθατε, την εβδόμαδα που έγινε αυτό και τον κωδικό τον οποίο μπορείτε να γράψετε στο προφίλ σας.

profile.png

Το Travian παρουσίασε το "Quest 13: Περιστέρι της ειρήνης" για να βοηθήσει τους παίκτες να καταλάβουν που να βρουν τους κωδικούς τους και πως να τους εμφανίσουν, οπότε από εδώ και στο εξής, κάθε καινούργιο μετάλλιο θα εμφανίζεται κάτω από το [#0]. Κάθε κωδικός είναι ειδικός για εσάς και τον λογαριασμό σας; δεν μπορείτε να εμφανίσετε ένα μετάλλιο δυο φορές και δεν μπορείτε να εμφανίσετε το μετάλλιο κάποιο άλλου.

.

Αν πάτε με το ποντίκι σας πάνω σε ένα μετάλλιο στο προφίλ ενός παίκτη, θα εμφανιστεί ένα πινακάκι με πληροφορίες για το μετάλλιο:

.


Απαντήθηκε ικανοποιητικά η ερώτησή σας;

Ναι   Ουδέτερο   Όχι