Travian Answers

Ας αρχίσουμε με την ερώτησή σας

Ψάξτε απαντώντας ερωτήσεις

Για να βρείτε μια απάντηση, επιλέξτε μια κύρια κατηγορία και μετά μια υποκατηγορία μέχρι να εμφανιστεί η απάντηση πιο κάτω, Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε μια απάντηση μόνος/η σας, θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τέλος. .

Έχω μια ερώτηση σχετικά...

Ας δούμε τις λεπτομέρειες:

Ψάξτε μέσω sitemap

Προτιμάτε να ψάχνετε μέσω ενός κανονικού sitemap όπως γνωρίζετε από τα αγαπημένα σας websites; Κανένα πρόβλημα. Απλά χρησιμοποιήστε την Answers sitemap-πλοήγηση για να βρείτε την απάντηση.

03. Πως μπορώ να κάνω εγγραφή και μετά να συνδεθώ;

Οκ έχω καταλάβει με λεπτομέρειες την κεντρική σελίδα. πως αρχίζω το παιχνίδι; Μισό λεπτό, ακόμα δεν έχετε φτιάξει έναν λογαριασμό για να συνδεθείτε. Θα πρέπει να κάνετε αυτό πρώτα.

 

Όπως σας προτείνεται, θα ήταν καλό πριν συνδεθείτε να διαβάσετε τις οδηγίες για να μπορέσετε να κατανοήσετε τις τρεις φυλές. Ας συγκεντρωθούμε όμως στην εργασία που αρχίσαμε.

Καταρχήν θα πρέπει να επιλέξετε τον server στον οποίο θέλετε να κάνετε εγγραφή. Πατώντας στο "Γράψου εδώ δωρεάν" σας εμφναίζεται πάντα ο νεώτερος σε ηλικία server. Αν θέλετε να γραφτείτε σε έναν άλλο server πρέπει να πατήσετε στο "Παίξτε σε έναν άλλο κόσμο", οπότε θα σας ανοίξει μια λίστα με τους server στους οποίους μπορείτε να κάνετε εγγραφή.

ΒΗΜΑ 1 : Σκεφτείτε ένα nickname. Όσο εύκολο και αν ακούγεται, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο. Προτιμώ πρωτότυπα και ενδιαφέροντα ονόματα, ενώ άλλοι αντιγράφουν από αυτούς που το ταλέντο τους υπερβαίνει το δικό τους. Όποιο όνομα και αν διαλέξετε για τον λογαριασμό σας, να είστε σίγουρος ότι είναι κατάλληλο για ανηλίκους. 

ΒΗΜΑ 2 : Δημιουργήστε έναν κωδικό για τον λογαριασμό σας. Αν και αυτό είναι απλό, έχουμε να σας κάνουμε ορισμένες προτάσεις. Προσπαθήστε πάντα να έχετε ένα δύσκολο κωδικό. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ τα γενέθλιά σας ή κάποιο μέρος του ονόματός σας και πάντα να προσπαθείτε να το κάνετε τυχαίο. Χρησιμοποιώντας γράμματα και αριθμούς χωρίς κάποια τάξη είναι ένας καλός τρόπος για περισσότερη ασφάλεια. Απλά να θυμάστε να το γράφετε κάπου για να μην το ξεχάσετε.

ΒΗΜΑ 3 : Γράψτε την διεύθυνση του email σας. Δεν έχουμε κάτι να πούμε πάνω σε αυτό, μιας και δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν. Εαν δεν έχετε καμία διεύθυνση email μπορείτε να δημιουργήσετε μια δωρεάν στο Yahoo, Hotmail ή Gmail.

ΒΗΜΑ 4 : Διαβάστε, κατανοήστε και αποδεχθείτε τους γενικούς όρους και προυποθέσεις, τους όρους χρήσης του MYGAME και την πολιτική προσωπικού απορρήτου. Με την αποδοχή των ΓΟΠ, αποδέχεστε αυτόματα κα ιτους κανόνες του παιχνιδιού.

ΒΗΜΑ 5 : Αν θέλετε να λαμβάνετε νέα και πληροφορίες σχετικά με παιχνίδια της εταιρίας Travian Games GmbH, απλά τσεκάρετε αυτό το κουτάκι.

 

Εάν ολοκληρώσατε όλα τα παραπάνω βήματα η σελίδα εγγραφής σας θα φαίνεται κάπως έτσι.


 

Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε στο 6ο βήμα.

ΒΗΜΑ 6 : Πατήστε Εγγραφή. Αυτό είναι το πιο απλό βήμα. Πατήστε στο κουτάκι που γράφει "Εγγραφή.

Το Βήμα 6 θα σας μεταφέρει στην σελίδα ενεργοποίησης, όπου θα σας καλωσορίζει στο Travian και θα σας γράφει ότι σας έστειλε ένα email στην διεύθυνση του email που δώσατε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ανοίξετε μια νέα σελίδα, να πάτε στο email σας και να ανοίξετε το μήνυμα. Μετά αντιγράψτε τον κωδικό και γράψτε τον στο μικρό κουτί κάτω από τον κωδικό ενεργοποίησης. Μετά πατήστε "ενεργοποιήστε τον λογαριασμό και παίξτε". 


Συμβουλή: Εάν μπείτε στο email σας και δεν δείτε το μήνυμα, κοιτάξτε πρώτα στο αρχείο των spam μηνυμάτων του λογαριασμού σας.

Σε περίπτωση που το email δεν βρέθηκε ούτε εκεί ,υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές λύσεις. Πρώτα απ' όλα μπορείτε να πατήσετε στο πεδίο που γράφει "Δεν έλαβες email;" και μετά στο πράσνιο κουμπί "αποστολή email" για να σας σταλεί κα ιπάλι το email με τον κωδικό ενεργοποίησης.

Μπορείτε επίσης να πατήσετε στο πεδίο που γράφει "Αλλαγή διεύθυνσης email" για να δώσετε μια άλλη διεύθυνση email στην οποία θα σας σταλεί ο κωδικός ενεργοποίησης. Για να αλλάξετε την διεύθυνση email θα πρέπει να δώσετε τον κωδικό σύνδεσης που είχατε γράψει κατά την εγγραφή σας.

Ο λογαριασμός ενεργοποιήθηκε επιτυχώς! Τώρα θα πρέπει να επιλέξετε μια φυλή. Όπως προαναφέραμε, αυτή είναι μια σημαντική απόφαση και καλό θα ήταν να διαβάσετε προσεκτικά τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κάθε φυλής πριν αποφασήσετε. Λεπτομέρειες για τις φυλές μπορείτε να βρείτε εδώ.

Έπειτα θα πρέπει να επιλέξετε το τεταρτημόριο στο οποίο θα θέλατε να ξεκινήσετε. Επιλέξτε προσεκτικά γιατί δεν μπορείτε να αλλάξετε τεταρτημόριο μετά την δημιουργία του λογαριασμού σας. Δεν έχει μεγάλη σημασία ποιο τεταρτημόριο θα επιλέξετε εκτός αν έχετε κανονίσει με φίλους σας ή την παλιά σας συμμαχία για κάποιο συγκεκριμένο τεταρτημόριο.

Τέλος θα δείτε την σελίδα καλωσορίσματος στο παιχνίδι και μπορείτε να ξεκινήσετε με τις εργασίες. Μια επισκόπηση των εργασιών μπρείτε να βρείτε εδώ.


Απαντήθηκε ικανοποιητικά η ερώτησή σας;

Ναι   Ουδέτερο   Όχι