Travian Answers

Ας αρχίσουμε με την ερώτησή σας

Ψάξτε απαντώντας ερωτήσεις

Για να βρείτε μια απάντηση, επιλέξτε μια κύρια κατηγορία και μετά μια υποκατηγορία μέχρι να εμφανιστεί η απάντηση πιο κάτω, Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε μια απάντηση μόνος/η σας, θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τέλος. .

Έχω μια ερώτηση σχετικά...

Ας δούμε τις λεπτομέρειες:

Ψάξτε μέσω sitemap

Προτιμάτε να ψάχνετε μέσω ενός κανονικού sitemap όπως γνωρίζετε από τα αγαπημένα σας websites; Κανένα πρόβλημα. Απλά χρησιμοποιήστε την Answers sitemap-πλοήγηση για να βρείτε την απάντηση.

Ύλες - Γενικά

Πρώτες ύλες

Τα πεδία υλών
Μπορείτε να κάνετε επισκόπηση των Πεδίων Πρώτων Υλών επιλέγοντας το πρώτο κυκλικό εικονίδιο στο επάνω μέρος της σελίδας του Travian. Εκεί θα δείτε την παραγωγή πρώτων υλών ανά ώρα, τους στρατιώτες σας (πιθανώς, κανέναν) και 4 ειδών πρώτες ύλες:

Είδος ύλης
Εμφάνιση Σημειώσεις
Ξυλεία Ξυλεία Η εκπαίδευση των Τευτόνων στρατιωτών προϋποθέτει μεγάλες ποσότητες ξύλου. Ένα Μέγαρο χρειάζεται επίσης μεγάλες ποσότητες Ξύλου για να αναβαθμιστεί.
Πηλός Πηλός Ο Πηλός είναι πρωταρχικής σημασίας για τη Γαλατική φυλή, τα στρατεύματα της οποίας έχουν υψηλές απαιτήσεις σε αυτήν την πρώτη ύλη. Επίσης η γρήγορη ανάπτυξη ενός χωριού απαιτεί σχετικά μεγάλες ποσότητες Πηλού.
Σίδηρος Σίδηρος Αυτή η πρώτη ύλη χρειάζεται κυρίως για την κατασκευή των ακριβών πανοπλιών των Ρωμαίων και των Τειχών. Γι’ αυτό το λόγο, οι Ρωμαίοι πάντα «διψούν» για σίδηρο.
Σιτάρι Σιτάρι Η πιο ιδιαίτερη πρώτη ύλη. Τα κτίρια χρειάζονται μικρότερη ποσότητα σιταριού απ’ ό,τι άλλες πρώτες ύλες και διαθέτετε 6 πεδία αντί 4 αλλά και πάλι δεν είναι αρκετά. Αυτό οφείλεται στο ότι η παραγωγή σιταριού μειώνεται κάθε φορά που αναβαθμίζετε κτίρια/πεδία ή εκπαιδεύετε στρατεύματα.

Για να αναβαθμίσετε ένα πεδίο πρώτων υλών επιλέξτε το αντίστοιχο εικονίδιο που σας ενδιαφέρει και μετά, την επιλογή «Αναβάθμιση στο επίπεδο ..». Αν η επιλογή είναι ανενεργή, θα αναγράφεται ο λόγος.


Προσπαθήστε να διατηρείτε την παραγωγή όσο πιο ισορροπημένη γίνεται, με το σιτάρι στο 50% σε σχέση με τις άλλες πρώτες ύλες. Για παράδειγμα:
Ξύλο: 100/ώρα
Πηλός: 100/ώρα
Σίδερο: 100/ώρα
Σιτάρι: 50/ώρα
Φυσικά πρέπει να προσαρμόσετε την παραγωγή σας στις ανάγκες σας, ο παραπάνω είναι απλά ένας γενικός κανόνας.

Αποθήκευση - - Σιταποθήκη και Αποθήκη πρώτων υλών
Στην Αποθήκη και την Σιταποθήκη αποθηκεύονται οι πρώτες ύλες για μελλοντική χρήση. Η Αποθήκη μπορεί να δεχτεί Ξύλο, Πηλό και Σίδερο ενώ η Σιταποθήκη μόνο Σιτάρι. Προχωρώντας στο παιχνίδι αυτά τα κτίρια δε πρέπει να αγνοηθούν, και μάλιστα αποτελούν προϋποθέσεις για το χτίσιμο άλλων κτιρίων όπως η Αγορά . Στην τελική φάση του παιχνιδιού ή με ένα κατάλληλο πολύτιμο αντικείμενο, η Μεγάλη Σιταποθήκη και η Μεγάλη Αποθήκη γίνονται διαθέσιμες στους δημιουργούς Παγκόσμιου Θαύματος.Δευτερεύουσες βιομηχανίες - Πριονιστήριο, Πηλοποιείο, Σιδηρουργείο, Μύλος σιταριούl και Αρτοποιείο
Οι δευτερεύουσες βιομηχανίες είνια κτίρια που δίνουν μπόνους στην παραγωγή υλών ενός συγκεκριμένου είδους. Κάθε ύλη έχει την δική της δευτερεύουσα βιομηχανία, και το σιτάρι έχει και τρίτη βιομηχανία.

  • Ξυλεία: Το πριονιστήριο κόβει όλο το ξύλο που έρχεται από τους ξυλοκόπους, αυξάνοντας την παραγωγή με μέγιστη τιμή 25%. Απαιτείτε έναν ξυλοκόπο επίπεδο 10.
  • Πηλός: Στο rπηλοποιείο γίνεται επεξεργασία όλου του πηλού σε τούβλα, αυξάνοντας την παραγωγή με μέγιστη τιμή 25%. Απαιτείτε ορυχείο πηλού επίπεδο 10.
  • Σίδερο: Το σιδηρουργείο φτιάχνει τουβλα από σίδερο από το ορυκτό του σιδήρου, αυξάνοντας την παραγωγή με μέγιστη τιμή 25%. Απαιτείτε ορυχείο σιδήρου επίπεδο 10.
  • Σιτάρι: O μύλος σιταριού επεξεργάζεται το σιτάρι σε αλεύρι, αυξάνοντας την παραγωγή σε μια μέγιστη τιμή 25%. Απαιτείτε χωράφι σιταριού επίπεδο 5. Όταν το αναβαθμίσετε στο επίπεδο 5 και έχετε ένα χωράφι σιταριού επίπεδο 10 μπορείτε να κτίσετε τον αρτοποιείο ο οποίος προσθέτει 25% ακόμα.

Προηγμένη Αποθήκευση - - Μεγάλη Σιταποθήκη και Μεγάλη Αποθήκη
Όσο προχωράει το παιχνίδι, ενδέχεται να θελήσετε να αποθηκεύσετε περισσότερες προμήθειες και να έχετε λίγα διαθέσιμα σημεία για να χτίσετε. Αυτό χρειάζεται κυρίως στα χωριά με Παγκόσμιο Θαύμα, γι' αυτό και δίνεται η δυνατότητα να χτιστούν εκεί η Μεγάλη Σιταποθήκη και η Μεγάλη Αποθήκη. Ακόμα και χωρίς πολύτιμο αντικείμενο.


Απαντήθηκε ικανοποιητικά η ερώτησή σας;

Ναι   Ουδέτερο   Όχι