Travian Answers

Ας αρχίσουμε με την ερώτησή σας

Ψάξτε απαντώντας ερωτήσεις

Για να βρείτε μια απάντηση, επιλέξτε μια κύρια κατηγορία και μετά μια υποκατηγορία μέχρι να εμφανιστεί η απάντηση πιο κάτω, Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε μια απάντηση μόνος/η σας, θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τέλος. .

Έχω μια ερώτηση σχετικά...

Ας δούμε τις λεπτομέρειες:

Ψάξτε μέσω sitemap

Προτιμάτε να ψάχνετε μέσω ενός κανονικού sitemap όπως γνωρίζετε από τα αγαπημένα σας websites; Κανένα πρόβλημα. Απλά χρησιμοποιήστε την Answers sitemap-πλοήγηση για να βρείτε την απάντηση.

04. Τι πρέπει να γνωρίζω για τα κύρια κουμπιά;

Ναι! Έκανα λογαριασμό και μπήκα στο παιχνίδι με επιτυχία.Τώρα μπορώ να ξεκινήσω να παίζω; Όοοχι ακόμα! Δεν ξέρεις καν πως! Αλλά γι΄αυτό είμαι εγώ εδώ.
Όπως βλέπεις,έχω σημειώσει τα κυριότερα σημεία στο χάρτη του παιχνιδιού, ας ρίξουμε μία ματιά, τι λες?

Κουμπί 1 : Αυτό είναι ένα σετ από χρήσιμους συνδέσμους το οποίο θα σου είναι απαραίτητο σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Περιλαμβάνει:
- σύνδεσμο για την κεντρική σελίδα, και είναι πάντα χρήσιμο.
- σύνδεσμο για το επίσημο φόρουμ του παιχνιδιού όπου μπορείς να βρεις κάθε είδους πληροφορία σχετικά με το Travian και να επικοινωνήσεις με τους άλλους παίκτες.
- σύνδεσμο για τη  Σελίδα Απαντήσεων  (FAQ), η οποία είναι η σελίδα που βρίσκεσαι τώρα.
- σύνδεσμο για τους  Όρους Χρήσης  του παιχνιδιού (το νομικό πλαίσιο)
- σύνδεσμο για τα  Στοιχεία Έκδοσης που σου δίνουν τις βασικές πληροφορίες για την εταιρία και τους δημιουργούς.

Κουμπί 2 : Αυτό το μικρό μαύρο βιβλίο στην κάτω αριστερή γωνία θα ανοίξει ένα αναδυόμενο παράθυρο στο οποίο μπορείς να βρεις μια ποικιλία από χρήσιμους συνδέσμους συμπεριλαμβανομένου του συνδέσμου για το φόρουμ, την επιλογή αποστολής μηνύματος στην υποστήριξη και τους Κανόνες του παιχνιδιού. Επίσης εκεί υπάρχει σύνδεσμος για το εσωτερικό Οδηγό του παιχνιδιού ο οποίος παρέχει γρήγορες, απλές οδηγίες για τις φυλές, τις μονάδες, και τα κτίρια. Μπορείς πάντα να επιλέξεις μια επίσκεψη στο  Απαντήσεις αν χρειάζεσαι μια πιο λεπτομερή ανάλυση.

Κουμπί 3 : Αυτός είναι ο Taskmaster. Σου δίνει αποστολές που πρέπει να ολοκληρώσεις και σε ξεναγεί στις βασικές αρχές και ιδέες του παιχνιδιού. Πατώντας πάνω του μπορείς να δεις αν υπάρχει κάποια καινούργια αποστολή ή αν υπάρχει κάποια αμοιβή που σε περιμένει για προηγούμενη αποστολή που έχεις ήδη ολοκληρώσει.

Κουμπί 4 : Η επιγραφή σου δείχνει το ποσοστό Πίστης στο χωριό που έχεις επιλέξει αλλά πατώντας δύο φορές πάνω της μπορείς να αλλάξεις το όνομα αυτού του χωριού.

Κουμπί 5: Αυτό είναι το κουμπί της Επισκόπησης του χωριού σου. Σε οδηγεί κατευθείαν στη σελίδα που είσαι ήδη.

Κουμπί 6 : Αυτό σε οδηγεί στο κέντρο του χωριού σου οπού εκεί χτίζονται διάφορα κτίρια όπως  η πλατεία συνέλευσης, η κρυψώνα ή η ακαδημία.

Κουμπί 7: Αυτό είναι το κουμπί του Χάρτη το οποίο σου δείχνει τον τεράστιο κόσμο του Travian. Αν το πατήσεις θα βρεις που βρίσκεσαι ακριβώς, πάνω στον χάρτη, αλλά γι’ αυτό θα μιλήσουμε αργότερα.

Κουμπί 8 : Αυτό είναι το κουμπί των Στατιστικών.  Σε οδηγεί στη λίστα κατάταξης του παιχνιδιού. Εκεί μπορείς να δεις σε ποια θέση βρίσκεσαι ανάμεσα σε άλλους παίκτες.

Κουμπί 9 : Αυτό είναι το κουμπί των αναφορών. Λαμβάνεις αναφορές όταν ολοκληρώνεις μια συναλλαγή στην αγορά, δέχεσαι ενισχύσεις, επιτίθεσαι ή δέχεσαι επίθεση κλπ. Το κουμπί γίνεται πράσινο  όταν υπάρχει καινούργια αναφορά και ο αριθμός των αδιάβαστων αναφορών εμφανίζεται πάνω.

Κουμπί 10 : Αυτό είναι το κουμπί των μηνυμάτων. Πατώντας πάνω του θα οδηγηθείς στα εισερχόμενα μηνύματα. Εκεί μπορείς να διαβάσεις τα μηνύματα που έλαβες ή να γράψεις νέα μηνύματα. Όπως και στις αναφορές, όταν υπάρχουν νέα μηνύματα το κουμπί γίνεται χρυσό   και ο αριθμός των αδιάβαστων μηνυμάτων εμφανίζεται πάνω.

Κουμπί 11 : Αυτό είναι το κουμπί του  Plus/Gold. Σου δείχνει πόσο Χρυσό και Ασήμι έχεις αυτή τη στιγμή. Πατώντας πάνω του θα μεταφερθείς στη σελίδα όπου μπορείς να αγοράσεις Χρυσό και να ενεργοποιήσεις το λογαριασμό Plus και τις λειτουργίες του Gold Club.

Κουμπί 12 : Αυτός είναι ο ήρωάς σου. Ναι και αυτό είναι ένα κουμπί! Πατώντας πάνω στην εικόνα του ήρωα, θα μεταφερθείς στην σελίδα επιλογών ήρωα όπου μπορείς να τον εξοπλίσεις, να αλλάξεις την παραγωγή πρώτων υλών, την εμφάνισή του κλπ.

Κουμπί 12α : Αυτό το εικονίδιο που μοιάζει με χάρτη είναι το κουμπί των περιπετειών. Πατώντας το μπορείς να δεις αν υπάρχουν διαθέσιμες περιπέτειες για τον ήρωα σου.
Κουμπί 12β : Αυτό είναι το κουμπί των Δημοπρασιών. Πατώντας πάνω του, θα βρεθείς στην σελίδα δημοπρασιών οπού μπορείς να πλειοδοτήσεις ή να πουλήσεις αντικείμενα του ήρωα και να δεις τις δημοπρασίες που γίνονται.

Κουμπί 13 : Αυτό το κουμπί σε οδηγεί στο προφίλ σου. Πατώντας το, μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου, να προσθέσεις sitters, να αλλάξεις το περιεχόμενο του προφίλ σου ή ακόμα και να θέσεις τον  λογαριασμό σου σε κατάσταση διαγραφής.

Κουμπί 14 : Τέλος, αυτό είναι το κουμπί αποσύνδεσης (όχι πως θα το χρειαστείς βέβαια..) Για να αποσυνδεθείς πατάς αυτό το κουμπί.


Τώρα που μιλήσαμε για τα κουμπιά, θα ξέρεις ακριβώς τι κάνει το κάθε κουμπί που εμφανίζεται σε κάθε σελίδα, αλλά θα πρέπει να μάθεις ακόμα κάποια πράγματα για το παιχνίδι καθ' εαυτό ώστε να γίνεις ένας αληθινός παίκτης Travian. Μην ανησυχείς είσαι σε καλό δρόμο για να αναδειχτείς στον μεγαλύτερο Κυβερνήτη του παιχνιδιού...


Απαντήθηκε ικανοποιητικά η ερώτησή σας;

Ναι   Ουδέτερο   Όχι