Travian Answers

Ας αρχίσουμε με την ερώτησή σας

Ψάξτε απαντώντας ερωτήσεις

Για να βρείτε μια απάντηση, επιλέξτε μια κύρια κατηγορία και μετά μια υποκατηγορία μέχρι να εμφανιστεί η απάντηση πιο κάτω, Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε μια απάντηση μόνος/η σας, θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τέλος. .

Έχω μια ερώτηση σχετικά...

Ας δούμε τις λεπτομέρειες:

Ψάξτε μέσω sitemap

Προτιμάτε να ψάχνετε μέσω ενός κανονικού sitemap όπως γνωρίζετε από τα αγαπημένα σας websites; Κανένα πρόβλημα. Απλά χρησιμοποιήστε την Answers sitemap-πλοήγηση για να βρείτε την απάντηση.

05. Πως χρησιμοποιώ την επισκόπηση χωριού & χάρτη

 

Εδώ είναι μία επισκόπηση χωριού .Εδώ θα ανεβάσεις τα επίπεδα των χωραφιών ώστε να ανεβεί η παραγωγή σου. Αυτή τη στιγμή δεν έχεις τίποτε απολύτως, αυτό σημαίνει ότι παράγεις το βασικό μίνιμουμ, το οποίο θα χρειαστεί να ανεβάσεις αργότερα, όσο το χωριό σου μεγαλώνει. Πριν ξεκινήσουμε ας μάθουμε κάποιες πληροφορίες για την επισκόπηση και ύλες.


Κουτί 1:Αυτή είναι η λίστα των υλών που έχεις αποθηκευμένες εκείνη τη στιγμή στο χωριό σου (ο αριθμός στα αριστερά) και το σύνολο των υλών που μπορούν να χωρέσουν οι αποθήκες σου (αριθμός στα δεξιά). Δεν μπορείς να έχεις περισσότερες ύλες από όσες χωράνε οι αποθήκες σου και δεν είναι σκόπιμο να αφήνεις τις ύλες σου να "ξεχειλίζουν" γιατί χάνονται. Οι μπάρες κάτω από τους αριθμούς θα είναι πράσινες αν έχεις αρκετό αποθηκευτικό χώρο, αλλά θα γίνονται κόκκινες όταν αρχίζουν να χάνονται ύλες λόγω έλλειψης χώρου. Στην δεξιά πλευρά υπάρχει ένα εικονίδιο σιταριού με ένα κόκκινο σταυρό. Αυτή είναι η κατανάλωση σιταριού. Η κατανάλωση σιταριού είναι το σύνολο του σιταριού που καταναλώνεται από τους κάτοικους και τα στρατεύματα. Το ποσό που καταναλώνεται είναι ο αριθμός που φαίνεται στα αριστερά.

Κουτί 2:Αυτή είναι η επισκόπηση των χωραφιών των πρώτων υλών σας. Καθώς το χωριό σας αναπτύσσετε, θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε αυτά τα χωράφια, για να αυξήσετε την παραγωγή σας. Αυτήν την στιγμή είναι κενά, και θα παραμείνουν κενά μέχρι να ξεκινήσετε να τα αναβαθμίζετε. Θυμηθείτε: Αυτά τα χωράφια πρώτων υλών είναι σημαντικά για να χτίσετε μια γερή οικονομία. Στο travian, υπάρχουν 4 είδη πρώτων υλών: σιτάρι, ξύλο, σίδερο και πυλός. Και τα 4 είναι σημαντικά, όμως το σιτάρι είναι κάτι που πρέπει να έχετε πάντα άφθονο, μιας και θα χρειάζεστε περισσότερο σιτάρι, από όσοι είναι οι κάτοικοι και οι στρατιώτες που βρίσκονται στο χωριό σας. Επίσης, κάποιες ύλες είναι ποιο σημαντικές για κάποιες συγκεκριμένες φυλές. Οι Γαλάτες, για παράδειγμα, χρειάζονται άφθονο πυλό. Οι ρωμαίοι χρειάζονται αρκετό σίδερο, και οι Τεύτονες πλεόνασμα ξύλου.

Κουτί 3:Αυτό σας δείχνει τις ύλες που παράγει το χωριό σας σε μια ώρα. Καθώς αναβαθμίζετε τα χωράφια πρώτων υλών, η παραγωγή σας θα αυξάνεται.

Κουτί 4:Αυτό σας δείχνει τα στρατεύματα που έχετε αυτήν την στιγμή στο χωριό σας. Μιας και μόλις ξεκινήσατε, και δεν έχετε φτιάξει ακόμα Πλατεία Συγκεντρώσεως, δεν υπάρχουν στρατεύματα στο χωριό σας

 

 Αυτή είναι η κεντρική σελίδα του χωριού, όπου μπορείτε να χτίσετε καινούργια κτήρια, καθώς και να αναβαθμίσετε και να εκπαιδεύσετε στρατεύματα. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει ήδη ένα κτήριο. Το Κεντρικό Κτήριο. Το Κεντρικό Κτήριο είναι ένα από τα ποιο σημαντικά κτήρια που υπάρχουν, μιας και είναι απαραίτητο για να χτιστεί οποιοδήποτε άλλο κτήριο. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν μικροί κύκλοι στο χωριό σας. Αυτοί ονομάζονται Περιοχές κατασκευής κτηρίου, και σας δείχνει τον χώρο όπου μπορείτε να χτίσετε νέα κτήρια. Βεβαίως υπάρχουν κάποιες περιοχές, όπου μπορείτε να χτίσετε κάποια συγκεκριμένα κτήρια και μόνο :

1.(Κόκκινο): Βρίσκεται γύρω από το ποτάμι, σχηματίζοντας κύκλο γύρω από τα κτήρια. Εδώ μπορείτε να χτίσετε ένα Τοίχος για να προστατέψετε την πόλη σας. Η κάθε φυλή έχει και διαφορετικό τοίχος, με διαφορετικούς τρόπους για να προστατευτεί το κάθε χωριό

 

2.(Πορτοκαλί): Εδώ μπορείτε να χτίσετε Πλατεία Συγκέντρωσης. Χρειάζεται για να κατευθύνετε τα στρατεύματα σας και να διαλέξετε τι στόχους θα χτυπήσουν οι καταπέλτες σας. Όσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο της Πλατείας Συγκεντρώσεως, τόσο καλύτερα χτυπάνε οι καταπέλτες σας όταν θελήσετε.
Η Πλατεία Συγκέντρωσης επίσης χρειάζεται για να χτίσετε στρατόπεδο και κάποια άλλα κτήρια, οπότε αν δεν έχετε πλατεία στο χωριό σας, δεν μπορείτε να εκπαιδεύσετε καθόλου στρατιώτες.

 

 Αυτός είναι ο κύριος Χάρτης για όλο το παιχνίδι. Στον κέντρο του χάρτη, με το κίτρινο τετράγωνο, βρίσκεται το χωριό σας. Τα υπόλοιπα χωριά, με τα πορτοκαλί τετράγωνα, είναι τα χωριά των γειτόνων σας. Τα χωριά με τα μπλε τετράγωνα ανήκουν στην συμμαχία σας, με τα πράσινα τετράγωνα είναι σύμμαχοι σας, και αυτά με το ανοιχτό πράσινο ανήκουν σε συμμαχίες που έχετε Σύμφωνο Μη Επίθεσης. Αν περάσετε το ποντίκι σας πάνω από κάποιο χωριό, μπορείτε να δείτε πληροφορίες γύρω από αυτό το χωριό, όπως το όνομα του παίχτη, τον πληθυσμό του χωριού, και την συμμαχία στην οποία ανήκει ο παίχτης. Αν κάνετε κλικ στο χωριό, θα σας δείξει ακόμα περισσότερες πληροφορίες, και θα σας δώσει κάποιες επιλογές, όπως να κάνετε επίθεση σε αυτό το χωριό, ή να στείλετε ύλες με τους εμπόρους σας.

Ο Κόκκινος κύκλος με το νούμερο 1,  ονομάζετε Μη κατειλημμένη όαση. Αν κάνετε κλίκ σε αυτό το τετράγωνο, θα δείτε πληροφορίες όπως πόσα άγρια ζώα βρίσκονται εκεί, ή θα έχετε την δυνατότητα να επιτεθείτε στην όαση για να κλέψετε ύλες. Αν στο μέλλον φτιάξετε μια Περιοχή Ηρώων, και την πάτε επίπεδο 10, μπορείτε να κατακτήσετε αυτήν την όαση και να πάρετε κάποιο bonus στην παραγωγή υλών, αλλά για αυτό θα είστε έτοιμοι μετά από κάποιο διάστημα στο παιχνίδι, και όχι από την 1η ημέρα.

Ο Κόκκινος κύκλος με το νούμερο 2, περιέχει κουτιά για αριθμούς (συντεταγμένες) οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βρείτε κάτι στον χάρτη ποιο γρήγορα. Αν βάλετε τυχαίους αριθμούς, π.χ. 29 και -45 ο χάρτης θα εστιάσει σε ένα τυχαίο σημείο στον χάρτη.

Hint: Περισσότερες πληροφορίες για τον χάρτη μπορείτε να βρείτε εδώ


Απαντήθηκε ικανοποιητικά η ερώτησή σας;

Ναι   Ουδέτερο   Όχι