Travian Answers

Ας αρχίσουμε με την ερώτησή σας

Ψάξτε απαντώντας ερωτήσεις

Για να βρείτε μια απάντηση, επιλέξτε μια κύρια κατηγορία και μετά μια υποκατηγορία μέχρι να εμφανιστεί η απάντηση πιο κάτω, Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε μια απάντηση μόνος/η σας, θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τέλος. .

Έχω μια ερώτηση σχετικά...

Ας δούμε τις λεπτομέρειες:

Ψάξτε μέσω sitemap

Προτιμάτε να ψάχνετε μέσω ενός κανονικού sitemap όπως γνωρίζετε από τα αγαπημένα σας websites; Κανένα πρόβλημα. Απλά χρησιμοποιήστε την Answers sitemap-πλοήγηση για να βρείτε την απάντηση.

Πως εξοπλίζω με αντικείμενα τον ήρωα;

.

Ας κάνουμε για το πως να τοποθετήσετε τα διάφορα αντικείμενα του ήρωα. Το πρώτο που πρέπει να γνωρίζεται είναι ότι ουσιαστικά υπάρχουν δυο κύριες κατηγορίες αντικειμένων:

  • Εξοπλισμός
  • Αναλώσιμα

Και οι δυο τύποι χρειάζεται πρώτα να εξοπλιστούν στο ήρωα για να δουλέψουν αλλά η γενική διαφορά μεταξύ των αντικειμένων εξοπλίζονται και των αναλώσιμων είναι όταν τα αντικείμενα που εξοπλίζονται μπορούν να διαρκέσουν απεριόριστα και προσφέρουν διάφορα επιδόματα στον ήρωα, τα στρατεύματα που τον ακολουθούν (σε επίθεση/επιδρομή ή σε άμυνα) και κάποια σας δίνουν και ορισμένες ενισχύσεις ανάλογες με αυτές ορισμένων πολύτιμων αντικειμένων.

Υπάρχει ένας αριθμός εξοπλισμού ο οποίος θα αυξήσει την αναγέννηση του ήρωα, μειώσει την φθορά που λαμβάνει κατά την μάχη ή μειώσεις τον χρόνος εκπαίδευσης στο στάβλο/στρατόπεδο, δώσει επιπλέον παραγωγή πόντων πολιτισμού, αυξήσει την ζημιά που προκαλεί ο ήρωας και θα αυξήσει την αμυντική/επιθετική αξία των στρατευμάτων που τον συνοδεύουν. Υπάρχει επίσης εξοπλισμός που μειώνει τον χρόνο ταξιδιού, χρόνο επιστροφής και βελτιώνει γενικά την μετακίνηση των στρατευμάτων. Για δουλέψει οποιοδήποτε από αυτά τα αντικείμενα, πρέπει πρώτα να τοποθετηθούν στον ήρωα – δεν θα έχουν καμία επίδραση αν είναι απλά στην τσάντα του ήρωα.

Μιας και ο εξοπλισμός αποτελείται από τόσα πολλά αντικείμενα (το σύνολο των οποίων μπορείτε να βρείτε εδώ), θα υπήρχε μια πραγματικά μεγάλη λίστα αν ήθελα να σας εξηγήσω πως να τα φορέσετε ένα-ένα. Όμως το να φορέσετε τα αντικείμενα δεν είναι τόσο δύσκολο, όλα υπάρχον σε κατηγορίες στις δημοπρασίες και τις περιπέτειες σαν αντικείμενα τα οποία είναι για το αριστερό χέρι, δεξί χέρι, παπούτσια, κράνη, κλπ. Οπότε είναι εύκολο να καταλάβετε που χρειάζεται να βάλετε το αντικείμενο για να τοποθετηθεί σωστά. Το σύστημα του ήρωα δεν θα σας επιτρέψει να βάλετε ένα αριστερόχειρα αντικείμενο πουθενά άλλου εκτός από το αριστερό χέρι, οπότε δεν υπάρχει τρόπος να κάνετε λάθος..

 

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα η επίδραση του αντικειμένου φαίνεται όταν περάσετε το ποντίκι πάνω από το συγκεκριμένο αντικείμενο. Σε κάθε περίπτωση, για να φορέσετε στον ήρωα οποιοδήποτε αντικείμενο, απλά τραβήξτε το από το ευρετήριο και βάλτε το στην κατάλληλη θέση πάνω στον ήρωα. Δεν μπορείτε να το βάλετε σε λάθος θέση στον ήρωα – επιπλέον η κατάλληλη θέση θα σας υποδειχθεί με διαφορετικό χρώμα όταν πατήσετε στο ανάλογο αντικείμενο (μπορείτε να το δείτε αυτό στην πιο πάνω εικόνα). Επαναλάβετε την ίδια ενέργεια ανάποδα όταν θέλετε να αφαιρέσετε ένα αντικείμενο από τον ήρωα.

Τώρα, τα αναλώσιμα λειτουργούν λίγο διαφορετικά. Πρώτον, τα αναλώσιμα καταναλώνονται – αυτό σημαίνει ότι δίνουν μια φορά επίδομα ή επιρροή και θα πρέπει να πάρετε και άλλα για να έχετε το επίδομα πάλι. Τέτοια τυπικά αντικείμενα είναι για παράδειγμα οι επίδεσμοι, οι αλοιφές, τα μάγια, τα καλλιτεχνήματα και τα πινάκια του νόμου. Τα αντικείμενα που μόλις αναφέραμε μπορούν να συσσωρευτούν, το οποίο σημαίνει ότι συσσωρεύονται όταν παίρνετε περισσότερα, οπότε μπορεί να έχετε πχ 500 αλοιφές να καταλαμβάνουν μόνο ένα πεδίο αποθήκευσης. Επιπλέον, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των συσσωρεύσημων αντικειμένων που μπορεί να μεταφέρει ο ήρωας. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ μεταφοράς/εξοπλισμού, για παράδειγμα, μόνο μιας αλοιφής ή μεταφοράς/εξοπλισμού 500 ή περισσοτέρων. Μόλις αυτά τα αντικείμενα χρησιμοποιηθούν, το ποσό που χρησιμοποιήθηκε θα εξαφανιστεί – που σημαίνει ότι καταναλώθηκαν. Να θυμάστε ότι γιο να λειτουργήσουν όλο αυτά τα αντικείμενα – συμπεριλαμβανομένων των δοχείων, επιδέσμων, καλλιτεχνήματα, πινάκια, κλουβιά κλπ – χρειάζεται να φορεθούν πρώτα! Όταν τα έχετε απλά στο ευρετήριο του ήρωα δεν θα δουλέψει καθώς δεν θα έχουν καμία επιρροή.

Υπάρχει μόνο ένας μέρος στον ήρωα που μπορείτε να τοποθετήσετε τα αναλώσιμα και αυτό είναι στο μικρό κουτί στα αριστερά του ήρωα (ή στα δεξιά σας) κοντά στο πόδι του. Δεν μπορείτε να τα βάλετε σε λάθος μέρος στο ήρωα – επιπλέον το κατάλληλο μέρος θα χρωματιστεί την στιγμή που θα πατήσετε στο ανάλογο αναλώσιμο:

.

Οπότε, να θυμάστε: για να λειτουργήσουν αντικείμενα όπως τα κλουβιά, τα δοχεία, οι επίδεσμοι και τα άλλα παρόμοια αντικείμενα, πρέπει να τοποθετηθούν πρώτα σε αυτό το κουτί, πριν από κάποια μάχη ή επίθεση, ώστε να ενεργοποιηθούν αργότερα οποιαδήποτε στιγμή τα χρειαστείτε.


Απαντήθηκε ικανοποιητικά η ερώτησή σας;

Ναι   Ουδέτερο   Όχι